+385 1 48 11 077

Food Film Festival Zagreb

Gurmanski festival na otvorenom od 11. do 20. rujna. Gurmanski festival na otvorenom od 11. do 20. rujna. Veća slika

Coca-Cola FOOD FILM FESTIVAL Zagreb ljetni je gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

Coca-Cola FOOD FILM FESTIVAL Zagreb sastoji se od prezentacije najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana/bistroa/slastica, vinoteka, OPG-ova i ostalog povezanog s kulinarstvom uz večernje projekcije foodie filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.

Uz zanimljivo iće i piće po izrazito povoljnim cijenama naših gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na CCFFF-u održavat će se i kulinarske i vinske radionice, gastro promocije te gostovanja poznatih svjetskih chefova i glumaca iz nekih od prikaznih filmova...

Svi posjetitelji doživjet će višeosjetilno iskustvo gdje će najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremati hranu koja se priprema i na velikom platnu.

Ulaz na CCFFF Zagreb u potpunosti je besplatan.

Datumi: 11.-20. rujna 2015.

Radno vrijeme gastro kućica: 11h-23:30h

Projekcije filmova: 21h

Opširnije na Facebook stranici festivala

// 10. 09. 2015.

0 0

Ostale aktivnosti


Rezervacije

Rezervirajte Vaše mjesto u Apetit restoranu. Mjesto mozete rezervirati putem online rezervacija, telefonom ili e-mailom.

Kontakti

© Apetit. Pravila privatnosti. Web by Uniforma studio.