+385 1 48 11 077

Graham’s Port večer u Apetit Cityju

 Graham’s Port večer u Apetit Cityju Graham’s Port večer u Apetit Cityju Veća slika

Tematska vinska večer, održat će se 1. prosinca 2016. u 20:00 sati u Apetit Cityju na kojem će prisustvovati I predstavnik Graham’s vinarije, gospodin Emiliano di Renzo.

Prigodno složenih šest slijedova jela iz provjerene kuhinje Apetita. Cijena po osobi iznosi 440,00 KN 

 

 

 

GRAHAM’S PORT

Zagreb, 1. prosinca 2016. u 20 sati

Možda ste već iskusili niz tematskih vinskih večeri, ali je malo moguće da ste iskusili večer poput ove. Večer u kojoj će se dogoditi jedinstveno, pionirsko vinsko iskustvo. Večer velikog i raskošnog fortificiranog vina - večer Port vina. Vina koja gotovo da nemaju rok trajanja i u kojima se može uživati kroz desetljeća, pa čak i stoljeća.

Vina koja očaravaju svojim bogatstvom, izdašnošću, krajnjom finoćom i ultimativnom kvalitetom, vina koja predstavljaju orijentir za sve ostale. 
Večer glasovitog Port proizvođača, najsjajnije zvijezde u PORT sazviježđu – GRAHAM’S / SYMINGTON.

Graham‘s Port nedavno je proglašen „NAJCJENJENIJIM PORT BRENDOM SVIJETA“ i  „NAJCJENJENIJIM VINSKIM BRENDOM PORTUGALA“.  Graham‘s je priča o dvije obitelji kroz neovisni, obiteljski posao u proizvodnji najfinijih Port vina kroz gotovo dva stoljeća.

Jedna od prvih Port kompanija koja je započela investiciju u danas čuvene vinograde doline rijeke Duoro daleke 1820. godine.  Od osvježavajućeg suhog Porta, preko svježeg, uzbudljivog Ruby Reserve te portova starih 20, 30 pa čak i više...godina,  uz dva značajna crna vina Symington grupe kojoj pripada i Graham‘s... uz prigodno složene slijedove jela iz provjerene kuhinje APETITA.

Ne propustite rezervirati već sada svoje mjesto na ovom izvanserijskom vinskom događaju kojem će biti prisutan  i predstavnik Graham‘s vinarije, g. EMILIANO DI RENZO.

 

MENU

PORT EXTRA DRY WHITE + TONIC
PETISCOS - FINGER FOOD
PEIXINHOS DA HORTA  - ŠIROKE MAHUNE U TIJESTU
GAMBAS PIRI – PIRI  - LJUTI GAMBERI
OVOS VERDES – ZELENA JAJA

SYMINGTON ALTANO  DUORO WHITE 2015
CARPACCIO DE BACALAU
CARPACCIO SVJEŽEG BAKALARA S MLADIM LUKOM I CRVENIM PAPROM

SYMINGTON ALTANO DUORO RESERVA 2012
BAKALAR NA CRVENO  „BRUDET“

P+S POST SCRIPTUM 2013
TELEĆI OBRAZ GLAZIRAN S PORTOM NA  JETRENOJ PAŠTETI I KESTENIMA

 PORT SIX GRAPES RESERVE  &  MALVEDOS VINTAGE 2004
SIR   & GLAZIRANE KUŠKE U PORTU

TRIS TAWNY RESERVA
PORT  20Y + 30Y + SINGLE HARVEST 1982Y
PASTEIS DE  NATA 
KRALJICA PORTUGASKIH SLASTICA

-----

CIJENA PO OSOBI 440 KN

// 16. 11. 2016.

0 0

Ostale aktivnosti


Rezervacije

Rezervirajte Vaše mjesto u Apetit restoranu. Mjesto mozete rezervirati putem online rezervacija, telefonom ili e-mailom.

Kontakti

© Apetit. All Rights reserved. Design&Development: Uniforma studio