+385 1 48 11 077

Večer velikih vina obitelji Antinori u Apetit Cityju 1.6.2017. u 20:00 sati

Večer velikih vina obitelji Antinori Večer velikih vina obitelji Antinori Veća slika
Suradnjom Marchesi Antinori, restorana Apetit City, Vivat fina vina i vinskog festivala ZGWine&Food pozivamo ljubitelje vrhunskih vina i vrhunske hrane na:

Večer iznimnih vina obitelji Antinori koju se nikako ne bi smjelo propustiti:

Večer s velikim vinima Antinorija u Apetit Cityu 1.6.2017. u 20:00 sati

Kušajte šest vrhunskih vina sa čak pet glasovitih posjeda obitelji Antinori, iz pet različitih vinogorja uključujući i najpoznatija vina svjetskog glasa: Tignanello, Cervaro i Guado al Tasso.

Stari zapisi pokazuju: 19.5.1385. godine, prije 631 godinu, prvi član obitelji Antinori pristupio je cehu vinara Firenze.

Od tada ova obitelj, već 26 generacija živi uz vino i gotovo, upravo za vino. Danas uživa ugled jedne od najznačajnijih i najuglednijih vinarskih obitelji svijeta.

Iako se je ime Antinori najviše vezuje uz Toskanu, obitelj posjeduje vinograde i izuzetno uspješne vinarije u najvažnijim vinorodnim područjima Italije, poput Apulije, Pijemonta, Lombardije.

Inovativnim I vrlo hrabrim iskoracima, markiz Piero Antinori utro je posljednjih desetljeća nove puteve modernog talijanskog vinarstva te dao izniman doprinos priznanju I uspjehu talijanskih vina širom svijeta.

Njegov put I njegove inovacije bile su inspiracija I ideja mnogim drugim vinarima Italije.

Od 1985. Piero Anitnori nagrađen je gotovo 20 puta priznanjima za njegov životni doprinos I dostignuće u svijetu vinarstva a njegova vina ocjenjuju se najvišim ocjenama relevantnih vinskih kritičara i ocjenjivača.

Mnoga od Antinorijevih vina postigla su zvjezdani pa čak I kultni status među poznavateljima I ljubiteljima te se izlazak svake sljedeće berbe očekuje s nestrpljenjem, a boce prethodnih berbi čuvaju sa strašću.

Ova večer je nesvakidašnja prilika koja će omogućiti uživanje u ponekim od najpoznatijih vina vinskog carstva Antinori, uz posebno, za ova vina osmišljene slijedove iz kuhinje restorana Apetit City.

O vinima će nekoliko riječi reći i predstavnik vinarije, gospodin Alessandro Leone. 


Download meni

 

// 22. 05. 2017.

0 0

Ostale aktivnosti


Rezervacije

Rezervirajte Vaše mjesto u Apetit restoranu. Mjesto mozete rezervirati putem online rezervacija, telefonom ili e-mailom.

Kontakti

© Apetit. Pravila privatnosti. Web by Uniforma studio.