+385 1 48 11 077

Morska gastro rapsodija doselila u srce Zagreba i na vaš stol

Vrući ljetni dani lakši su uz osvježenja koja vežemo uz ovo najtoplije godišnje doba. Morski gastro specijaliteti nude svježinu i lakoću s kojom je ljepše i ugodnije živjeti. Zagrebačka gradska vreva seli se južnije, no od ovoga ljeta jug dolazi u Zagreb. Poznati restoran Apetit City i njegov mladi chef Stjepan Bistrički pripremili su pravo iznenađenje za sve one koji ostaju, ali i za sve brojnije goste koji će na ovaj način imati prilike kušati morske delicije u Masarykovoj ulici u srcu grada.

Nova ljetna karta Apetita ističe ribu i brojne ljetne specijalitete koje je kreativni Stjepan osmislio kako bismo ovoga ljeta i u kontinentalnom dijelu uživali kao da smo na moru. Svakodnevna svježa riba iz Jadranskoga mora pretočena je u riblji meni koji očarava i vodi nas na jedinstveno višeosjetilno putovanje morskim dubinama. Carpaccia od sabljarke ili orade, St. Jacques, domaći ravioli s gamberima, hrskava hobotnica ili pak neka tradicionalna jela možete pripremiti i vi prema Stjepanovoj recepturi.

Stjepan Bistrički jedan je od naših najcjenjenijih mladih kuhara koji je u posljednjih nekoliko godina postigao zapažene rezultate. Njegove su se gastro kreacije našle i u prestižnoj knjizi Riso Gallo, stoga on predstavlja nekoliko recepata i jela zbog kojih će vaše ljeto biti zanimljivije i ukusnije.

Opsirnije: http://studentski.hr/zabava/zanimljivosti/morska-gastro-rapsodija-doselila-u-srce-zagreba-i-na-vas-stol

// 11. 04. 2018.

0 0

Ostale aktivnosti


Rezervacije

Rezervirajte Vaše mjesto u Apetit restoranu. Mjesto mozete rezervirati putem online rezervacija, telefonom ili e-mailom.

Kontakti

© Apetit. Pravila privatnosti. Web by Uniforma studio.