+385 1 48 11 077

Label Grand Karakterre

Karakterre - festival prirodnih, organskih i biodinamičkih vina Karakterre - festival prirodnih, organskih i biodinamičkih vina Veća slika

Poštovani,

Izuzetna mi je čast pozvati vas na prvi regionalni festival prirodnih, organskih i biodinamičkih vina, Label Grand Karakterre. U partnerstvu s Apetitom City i Natura vinom, Label Grand organizira festival 30. studenog i 1. prosinca u prostorijama Apetita City, Masarykova 18, u Zagrebu.

Po prvi put će se u Hrvatskoj, na jednom mjestu, okupiti vinari prirodne orijentacije. Riječ je o proizvođačima koji su posljednjih godina mnoge svjetske zaljubljenike u vino (pa i kolege vinare) aktivno potaknuli na razmišljanje o vinu kao prirodnom i živom proizvodu, koji iz autohtonoh grožđa nastaje s minimalnom intervencijom u vinogradu i podrumu.

U prvoj godini festivala ugostit ćemo čak 30 vinara, većina od kojih će svoje proizvode zastupati osobno. Potvrđen je dolazak proizvođača iz Austrije, Italije, Slovenije i Hrvatske - riječ je o vinarima koji danas izlažu na svim relevantnim svjetskim i europskim festivalima prirodnih vina. Vjerujemo da ćemo našim festivalom Zagreb staviti na kartu gradova poput Londona (RAW i The Real Wine Fair), Pariza, Montpelliera (Montpellier Bio) i Verone (Cerea, Villa Favorita i ViViT), gdje ovi vinari izlažu već niz godina. U prilogu prilažem naš oglas, za više informacija, a preporučam i da posjetite naš web na adresi www.labelgrand.com.

Molimo vas da se putem forme na web stranicama akreditirate za naše događanje i o njemu, ukoliko mislite da je vrijedno pažnje, obavijestite svoje poslovne partnere, poznanike i prijatelje. Kako bi vam čim više približili filozofiju prirodnih vinara, za vas, predstavnike struke, osigurali smo ulaz po povoljnijim uvjetima - dnevna karta iznosi 50 kuna (redovna cijena 70 kuna).

Projekt ne bi bio moguć bez naših sponzora - Hotela Astorije Zagreb (odgovorni za ugodan smještaj naših vinara), Kuharić&Matoš (odgovorni za naš web), Kudos Studio (odgovorni da web funkcionira), Mrvica (odgovorna za medijsko pokroviteljstvo) i austrijska tvrtka Artner (odgovorna za čaše na festivalu).

Kao i uvijek, stojimo vam na raspolaganju za više informacija ili opušteni razgovor uz čašu (prirodnog) vina.

S poštovanjem,

Miroslav Folnegović - Hulec
predsjednik udruge hrvatskih restoratera

// 07. 11. 2012.

0 0

Ostale aktivnosti


Rezervacije

Rezervirajte Vaše mjesto u Apetit restoranu. Mjesto mozete rezervirati putem online rezervacija, telefonom ili e-mailom.

Kontakti

© Apetit. Pravila privatnosti. Web by Uniforma studio.