+385 1 48 11 077

Apetit zimski ručak koji će razmaziti vaše nepce!

Apetit zimski ručak Apetit zimski ručak Bild vergrößern

Koliko delicija, ideja i mašte u prosincu. Ima li još koje jelo zimsko jelo koje još nismo probali, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će vas razveseliti, ali i potaknuti na kreativno kuhanje. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno.

Uvertira u zimski ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima. Ova čarolija izgleda kao pravo osvježenje na tanjuru. Koloristična i razigrana, ovo predjelo prava je uvertira za juhu od kestena s okruglicom od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine. Prijani teleći obrazi prijedlog su za glavno jelo u spoju s povrćem. Nakon zimskog ručka prava je poslastica punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada.

Blagdansko raspoloženje ovih dana vlada u Apetitu u Masarykovoj ulici. Posebna je pažnja posvećena uređenju i detaljima koji blagdane čine ljepšima. Uz vrhunske delicije Stjepana Bistričkog i njegovog tima Apetit je idealna gastro destinacija za druženja s najmilijima.

Izvor: https://www.modnialmanah.com/apetit-zimski-rucak-koji-ce-razmaziti-vase-nepce/ 

// 11. 04. 2018.

0 0

Andere Aktivitäten


Reservierung

Reservieren Sie einen Tisch im Restaurant Apetit.Reservieren Sie entweder online oder telefonisch einen Tisch in unserem Restaurant.

Kontakte

© Apetit. Pravila privatnosti. Web by Uniforma studio.