Hladna salata od piletine je ukusno i zdravo jelo puno proteina i vitamina. Tko kaže da se ne može jesti zdravo i ukusno u isto vrijeme?

40 minuta

Jednostavno

Hladna salata od piletine

Ljetni mjeseci donose grozne vrućine, pogotovo ovdje u Slavoniji. Hladna salata od piletine je savršeno upravo za te ljetne dane kada se želite rashladiti.

Uživajte u ovom osvježavajućem i ukusnom ljetnom jelu. Ako stavljate manje piletine, prilagodite količinu ostalih sastojaka.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

  • Ova salata se obično jede hladna iz frižidera, ali ako želite, slobodno ju ugrijte i jedite toplu.
  • Ako volite jaja, možete slobodno dodati nasjeckana tvrdo kuhana jaja u salatu i uživati u dodatnom okusu.

Zaključak

Hladna salata od piletine idealno je osvježenje za vruće ljetne dane, pružajući savršenu ravnotežu zdravlja i osvježavajućeg okusa.

Jednostavna priprema i prilagodljivi sastojci čine je praktičnom opcijom za bilo koju prigodu, pogotovo za ljetne osvježavajuće večere.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

35 minuta

Jednostavno

Piletina u umaku od povrća

Napravite piletinu u umaku od povrća tako što ćete peći piletinu i povrće u wok tavi. Dodajte pileći temeljac, sojin umak i pirajte još nekoliko minuta.

30 minuta

Jednostavno

Hladna salata od tune

Hladna salata od tune je ukusan i zasitan obrok pun vitamina. Idealan je za vruće dane, piknike, roštilje ili kao zdrav ručak za posao. Dobar tek!

30 minuta

Jednostavno

Piletina u pivskom tijestu

Piletina u pivskom tijestu se pravi od smjese suhih sastojaka pomješanih s pivom, te hrskave pečene piletine. Savršeno za brzu i ukusnu večeru.

'); printWindow.document.write(printContents); printWindow.document.write(''); printWindow.document.close(); // Document writing finished // Call print after a delay setTimeout(function() { printWindow.print(); }, 200); }); });