Osjetite mirise Italije u domu uz ovu kombinaciju njoka i sira. Njoki sa gorgonzolom će vam sigurno postati neizostavan dio kuharskog repertoara!

30 minuta

Jednostavno

Njoki sa gorgonzolom

Talijanska kuhinja je poznata po svojoj sposobnosti da iz jednostavnih sastojaka stvori prekrasna jela.

Njoki s gorgonzolom nisu komplicirani za napraviti i ne trebaju skupe sastojke, a toliko su ukusni da mogu parirati bilo kojem restoranskom obroku.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

  • Za pripremu njoki sa gorgonzolom, svježe domaće njoke će uvijek biti ukusnije od kupovnih, ali slobodno koristite kupovne, jelo će i dalje biti fenomenalno.
  • Ako ne možete pronaći gorgonzolu, slobodno koristite drugi plavi sir kao zamjenu, ali jelo će onda podosta promjeniti okus (I neće više biti njoke s gorgonzolom :D).

Zaključak

Za pripremu njoka sa gorgonzolom, prvo skuhajte njoke u slanoj kipućoj vodi pa ih ocijedite. Zatim rastopite maslac na tavi, te dodajte zgnječeni češnjak, vrhnje i gorgonzolu. Umiješajte parmezan i sačuvanu vodu od njoka, začinite i poslužite.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

25 minuta

Jednostavno

Njoki sa špinatom

Spojite zdravo i ukusno uz naš recept njoki sa špinatom - slastan i kremast vegetarijanski obrok bogat vitaminima i mineralima. Brzo i jednostavno!

25 minuta

Jednostavno

Zapečeni njoki sa sirom i vrhnjem

Zapečeni njoki sa sirom i vrhnjem će postati vaš novi omiljeni recept ako ih probate! Brzo i lako pripremite savršeno jelo koje će oduševiti svakoga!

'); printWindow.document.write(printContents); printWindow.document.write(''); printWindow.document.close(); // Document writing finished // Call print after a delay setTimeout(function() { printWindow.print(); }, 200); }); });