Piletina u umaku s tjesteninom je savršeno jelo za večeru koja će zadovoljiti sva nepca. Jednostavno pripremljeno, bogato okusima.

60 minuta

Jednostavno

Piletina u umaku s tjesteninom

Piletina često bude pre suha. U ovom umaku bude sočna, zdrava i ukusna. Piletina u umaku s tjesteninom je savršeno jelo za večeru koja će zadovoljiti sva nepca. Isprobajte!


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

  • Vrsta tjestenine: Možete odabrati svoju omiljenu vrstu tjestenine, poput špageta, penne ili farfalle, prema osobnim preferencijama.
  • Zamjena za kondenzirano mlijeko: U ovom receptu korišteno je svjetlo kondenzirano mlijeko. Možete ga zamijeniti s vrhnjem.

Zaključak

Piletina u umaku s tjesteninom se u ovom receptu kuha u umaku od bijelog vina, gljiva i parmezana. To ju čini bogatom i sočnom.

Možete koristiti svoju omiljenu tjesteninu i prilagoditi recept prema vlastitim željama. Ukrasite svježim peršinom i dodatnim parmezanom za dodatni okus.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

30 minuta

Jednostavno

Piletina u pivskom tijestu

Piletina u pivskom tijestu se pravi od smjese suhih sastojaka pomješanih s pivom, te hrskave pečene piletine. Savršeno za brzu i ukusnu večeru.

75 minuta

Jednostavno

Sočna pečena piletina iz pećnice

Ispeći pile možda izgleda kao težak zadatak, ali je lakše nego što se čini! Ja osobno obožavam ovo jelo praviti za nedjeljni ručak. Dobar tek!

50 minuta

Jednostavno

Zapečena piletina s krumpirom i vrhnjem

Uživajte u našem receptu za zapečenu piletinu s krumpirom i vrhnjem. Naše omiljeno jelo od mesa u kombinaciji s krumpirom, vrhnjem i sirom.