Ovaj recept donosi ukusan rižoto s piletinom i tikvicama. Piletina se prži do zlatno smeđe boje, a rižoto se priprema s vinom, lukom, i češnjakom.

35 minuta

Jednostavno

Rižoto s piletinom i tikvicama

Volim rižu u svim kombinacijama. Ako niste ljubitelji tikvica, dajte im šansu u rižotu. Kombinacija je jednostavno prekrasna, možda promjenite mišljenje!   Ako niste ljubitelj bijelog vina, slobodno koristite temeljac kao zamjenu.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

Zaključak

Rižoto s piletinom i tikvicama donosi divan spoj okusa. Piletina, tikvice, riža i ostali sastojci stvaraju jednostavan, ali izuzetno ukusan obrok.

Možete koristiti bijelo vino ili temeljac prema vlastitim preferencijama. Rižoto se priprema jednostavno i možete ga poslužiti kao ukusan ručak ili večeru.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

50 minuta

Jednostavno

Rižoto od teletine

Pripremite rižoto od teletine koristeći svježe sastojke poput cherry rajčica, špinata i ribanog parmezana. Zdrav recept za savršen obrok kod kuće.

45 minuta

Jednostavno

Rižoto od kozica na bijelo

Uživajte u savršenom spoju morskog okusa u ovom sočnom rižotu s kozicama na bijelo. Kremasta riža sa začinima sjedinjuje se s kozicama.

35 minuta

Jednostavno

Rižoto sa šparogama i pancetom

Ovaj recept za rižoto sa šparogama i pancetom je ukusan i jednostavan za pripremu. Stavite sve sastojke u pećnicu i ubrzo imate odlično jelo!