Ovaj recept za rižoto sa šparogama i pancetom je ukusan i jednostavan za pripremu. Stavite sve sastojke u pećnicu i ubrzo imate odlično jelo!

35 minuta

Jednostavno

Rižoto sa šparogama i pancetom

Obožavam miris pancete iz pećnice. Kombinacija šparoga, riže i pancete daje ovom jelu prekrasan, jedinstven ukus. Samo stavite sastojke u pećnicu i za kratko vrijeme dobit ćete fantastično jelo.

Jedina mana ovog jela je cijena šparoga, tako da baš nije jeftino jelo.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

  • Ako primijetite da je riža već gotova ili da ima previše tekućine, prilagodite vrijeme pečenja prema potrebi.
  • Osim graška i šparoga, možete eksperimentirati s drugim povrćem prema vlastitom ukusu. Cherry rajčice ili šampinjoni su odličan dodatak koji može obogatiti okus jela.
  • Dodavanje preostalog parmezana na vrh prije posluživanja dodatno će pojačati okuse. Također možete dodati svježe nasjeckani peršin ili malo maslinovog ulja za dodatni sloj okusa.

Zaključak

Rižoto s šparogama i pancetom donosi ukusan spoj okusa. Panceta, luk, i češnjak zajedno s rižom peku se u pećnici, a zatim se dodaju grašak i šparoge. Kombinacija je jedinstvena i bogata okusima.

Jedini nedostatak je relativno visoka cijena šparoga. Riža postaje kremasta i ukusna, a dodatak parmezana na kraju prekrasno sjedinjuje okuse.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

50 minuta

Jednostavno

Rižoto od teletine

Pripremite rižoto od teletine koristeći svježe sastojke poput cherry rajčica, špinata i ribanog parmezana. Zdrav recept za savršen obrok kod kuće.

45 minuta

Jednostavno

Rižoto od kozica na bijelo

Uživajte u savršenom spoju morskog okusa u ovom sočnom rižotu s kozicama na bijelo. Kremasta riža sa začinima sjedinjuje se s kozicama.

35 minuta

Jednostavno

Rižoto s piletinom i tikvicama

Ovaj recept donosi ukusan rižoto s piletinom i tikvicama. Piletina se prži do zlatno smeđe boje, a rižoto se priprema s vinom, lukom, i češnjakom.

'); printWindow.document.close(); // Document writing finished // Call print after a delay setTimeout(function() { printWindow.print(); }, 200); }); });