Uživajte u laganoj i finoj tjestenini s tikvicama bez vrhnja! Ovaj recept donosi savršenu kombinaciju sočnih tikvica, začina i svježe kuhane tjestenine.

35 minuta

Jednostavno

Tjestenina s tikvicama bez vrhnja

Ako volite tikvice, onda je tjestenina s tikvicama bez vrhnja pun pogodak za vas.

Tikvice se brzo pripremaju, a zatim se miješaju sa al dente kuhanim špagetama, stvarajući jednostavno jelo prepuno okusa. Volim ga poslužiti sa dodatnim sirom i bosiljkom za dodatnu aromu.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

  • Pazite da ne pretrpate fryer s previše tikvica odjednom. Pržite ih u manjim serijama kako biste osigurali ravnomjerno pečenje i lijepu zlatno smeđu boju.
  • Kuhajte špagete al dente kako biste postigli savršenu teksturu. Uzmite ih iz vode malo prije nego što budu potpuno kuhane jer će se nastaviti kuhati dok se miješaju s umakom.

Zaključak

Tjestenina s tikvicama bez vrhnja je odlična opcija za ljubitelje tikvica. Brzo se priprema – tikvice se prže, a zatim se miješaju s kuhanim špagetama.

Poslužuje se s maslacem, sirom i svježim bosiljkom za dodatni okus. Kuhajte špagete “al dente” kako biste postigli savršenu teksturu.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

35 minuta

Jednostavno

Tjestenina sa šampinjonima

Tjestenina sa šampinjonima je brzi obrok koji možete pripremiti za manje od 30 minuta. Savršena kombinacija šampinjona i parmezana - Neodoljivo!

60 minuta

Jednostavno

Zapečena tjestenina sa sirom i jajima

Zapečena tjestenina sa sirom i jajima je spoj tradicionalnih okusa s modernim twistom. Sastoji se od svježih začina, povrća, jaja i cheddar sira.

20 minuta

Jednostavno

Kuhana tjestenina sa svježim sirom

Ukusna kuhana tjestenina sa svježim sirom, kiselim vrhnjem, slaninom i svježim povrćem! Brza priprema, puno okusa - Savršena večera za vas!