Piletina

Piletina, sa svojim neutralnim okusom i prilagodljivom teksturom, pruža kuharima mogućnost stvaranja različitih ukusnih jela. Bilo da se radi o pečenju, kuhanju na roštilju, ili pripremi u umacima, piletina često služi kao temelj mnogih ukusnih jela.

Piletina u pivskom tijestu

Piletina

30 minuta

Jednostavno

Piletina u pivskom tijestu

Piletina u pivskom tijestu se pravi od smjese suhih sastojaka pomješanih s pivom, te hrskave pečene piletine. Savršeno za brzu i ukusnu večeru.

Sočna pohana piletina iz pećnice

Piletina

75 minuta

Jednostavno

Sočna pečena piletina iz pećnice

Ispeći pile možda izgleda kao težak zadatak, ali je lakše nego što se čini! Ja osobno obožavam ovo jelo praviti za nedjeljni ručak. Dobar tek!

Piletina u umaku s tjesteninom

Piletina

60 minuta

Jednostavno

Piletina u umaku s tjesteninom

Piletina u kremastom umaku sa tjesteninom je savršeno jelo za večeru koja će zadovoljiti sva nepca. Jednostavno pripremljeno, bogato okusima.

Zapečena piletina s krumpirom i vrhnjem

Piletina

50 minuta

Jednostavno

Zapečena piletina s krumpirom i vrhnjem

Uživajte u našem receptu za zapečenu piletinu s krumpirom i vrhnjem. Naše omiljeno jelo od mesa u kombinaciji s krumpirom, vrhnjem i sirom.