Zapečeni njoki sa sirom i vrhnjem će postati vaš novi omiljeni recept ako ih probate! Brzo i lako pripremite savršeno jelo koje će oduševiti svakoga!

25 minuta

Jednostavno

Zapečeni njoki sa sirom i vrhnjem

Ako tražite nešto novo i zanimljivo za vašu večeru, zapečeni njoki sa sirom i vrhnjem mogu biti odličan izbor. Ova verzija klasičnog talijanskog jela je savršena za brzu i ukusnu večeru. Kombinacijom umaka od rajčice, vrhnja i sira dobijate prekrasnu smjesu kojom se njoke prelijevaju.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kliknite na sastojak kako biste ga prekrižili


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Isprintaj recept

Bilješke

  • Ako ne možete pronaći mozzarellu u kuglicama, slobodno koristite bilo koju mozzarellu iz trgovine.
  • Možete dodati pržene šampinjone ili pancetu u umak prije pečenja za drukčije varijacije ovog jela.

Zaključak

Zapečeni njoki sa sirom i vrhnjem započinju kuhanjem njoka u vodi dok ne isplivaju na površinu.

Nakon toga, njoki se prelijevaju umakom od rajčice i vrhnja, dodaje se ribani parmezan i sve se začini sjeckanim bosiljkom.

Jelo se zapeče u pećnici dok se sir ne otopi i ne dobije zlatno-smeđu boju.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Sviđa vam se recept? Podijelite ga s bližnjima!

Uživajte u sličnim receptima

25 minuta

Jednostavno

Njoki sa špinatom

Spojite zdravo i ukusno uz naš recept njoki sa špinatom - slastan i kremast vegetarijanski obrok bogat vitaminima i mineralima. Brzo i jednostavno!

'); printWindow.document.close(); // Document writing finished // Call print after a delay setTimeout(function() { printWindow.print(); }, 200); }); });